30 rataa
Kurvinen Biathlon Targets laitteistolla
5 km Ensilumenlatu
Käytössä jo lokakuussa

Ampumahiihto

Ukonniemi-stadion ympäristöineen tarjoaa ampumahiihdon harjoitteluun maailmanluokan olosuhteet. 30 paikkainen ampumarata on varustettu viimeisintä tekniikkaa olevilla taululaitteilla. Ukonniemen maastojen kilpaladut ja rullahiihtorata ovat rakennetut vastaamaan kansainvälisiä kilpailustandardeja. Etelä-Suomen pisin ensilumenlatu (n. 5 km) avautuu vuosittain jo lokakuussa tarjoten mahdollisuuden lumileireille myös Etelä-Suomessa. Ukonniemen alueen muut harjoituspaikat ja monipuolinen majoitustarjonta täydentävät kokonaisuuden tarjoten käyttöön loistavat olosuhteet leirejä ja kilpailuita varten.
 

 

Ampumahiihtostadionin palvelut ja muut harjoituspaikat

Ukonniemi Stadion, ympäröivä latuverkosto sekä Ukonniemen alueen muut urheilupaikat tarjoavat leirien ja kilpailuiden käyttöön loistavat puitteet. 

Rullahiihtorata

Ukonniemen rullarata on yksi Suomen parhaista hiihtolajien kesäharjoitteluun suunnitelluista radoista. Vuonna 2015 valmistunut rata on moderni ja vastaa tämän päivän kilparatojen rataprofiileja.

Ratakartat - Rullahiihto

 

Ensilumenlatu

Ensilumenlatu rakennetaan syksyisin rullahiihtoradan profiilille sekä ympäröivään maastoon, korkeuseroa n. 35 m ja kokonaisnousua n. 130 m. Ladun pituus on n. 5km ja se ulottuu Ukonniemi-stadionilta Imatran Kylpylälle. Ensilumenlatu vuosittain lokakuussa.

Ensilumenladun kartta

ensilumenlatu.fi

Stadionin varastotilat ja muut palvelut

Ukonniemi-stadionilta on mahdollista järjestää varastotilaa leiriryhmien käyttöön. 

Pukuhuonetilat ja suihkut löytyvät viereiseltä Ukonniemi-areenalta, WC-tiloja löytyy Stadionilta sekä katsomosta että asiakaspalvelusta.

Stadionin asiakaspalvelu on päivittäin avoinna Ensilumenladun kaudella. Muuna aikana yhteydenotot Stadionisännälle.

Yhteystiedot:

Ukonniemi-stadion, Ottelukatu 11, 55420 Imatra

Stadionisäntä, ukonniemi.imatra@imatrankipa.fi / 05 813 6665 

Voitelukopit

Ukonniemen Stadionin yhteydessä on 14kpl koneellisella ilmanvaihdolla varustettuja voitelukoppeja, joita on mahdollista vuokrata käyttöön harjoitusleirien ja kilpailuiden yhteydessä. Päivävuokra 50€, viikkovuokra 250€.

Hiihtolajien oheisharjoituspaikat Ukonniemessä

Kuntosali Imatran jäähallilla

Aviasport Areena - täysmittainen jalkapallokenttä ja 5 ratainen yli 100m juoksusuora

Yleisurheilustadion ja tekonurmikenttä

Tennishalli

Sisäpalloiluhalli Imatran Kylpylällä

Kesän sauvarinne-treenejä varten löytyy 25min ajomatkan sisällä 2 laskettelukeskusta, jotka tarjoavat harjoitteluun useita pitkiä rinteitä 70m korkeuserolla. Freeski Ruokolahdella ja Myllymäki Lappeenrannassa.

 

Majoitus ja ruokailut
Hotelli Rento

Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee Ukonniemi Stadionin välittömässä läheisyydessä ja ladulle tai rullaradalle on käytönnössä pääsy lähes suoraan hotellin ovelta. Hotelli on erikoistunut urheiluryhmiin, muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

Saimaa Life - loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat aivan Ukonniemi Stadionin vieressä ja ladulle tai rullaradalle on käytännössä pääsy lähes suoraan asuntojen ovilta. 

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5 km Ukonniemi Stadionilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut. Myös Imatran Kylpylältä pääset suoraan liikkeelle suksilla tai rullilla. Ensilumenlatu ulottuu Imatran Kylpylälle saakka.

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee kaikkia jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering, yms järjestetään tilauksesta.

Lisäpalvelut
Kaikki treenileirien, kilpailuiden ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme
Testauspalvelut - Aikasyke oy

Aikasyke toteuttaa urheilijoille harjoitusten harjoituskuormituksen mittaamisen, suoritettavien fyysisten testien suorittamisen sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamisen ja seurannan. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla, sisällä tai ulkona.

Suksihuolto / välinevuokraus

Saimaa Sport oy palvelee hiihtäjiä suksihuoltoasioissa. Palveluvalikoimasta löytyy voitelut, hionnat ja korjaukset sekä kattava väline- ja voidemyynti. Hionnassa on käytössä nykyaikaisimmalla tekniikalla varustettu Mantec-hiomakone.

Lue lisää

SkiErgo

Treenileirien käyttöön on mahdollista vuokrata Concept2 SkiErg hiihtolaitteita. Laite mahdollistaa tasatyönnön ja vuorohiihdon harjoittelemisen sisätiloissa säällä kuin säällä. Concept2 SkiErg tuo hiihtoon loistavan mahdollisuuden testata ja harjoitella fyysisiä ominaisuuksia kontrolloiduissa olosuhteissa. 

Bussikuljetukset

Järjestämme tarvittaessa meno-paluu kuljetukset Imatralle, sekä mahdolliset kuljetukset paikanpäällä.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii mm. risteily sauna-lautalla, vierailu köysiseikkailupuistoon tai räätälöity team building -ohjelma. Alueelta löytyy myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia vapaa-ajan viettoa varten.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista

Eco Aims

Leiriryhmien käyttöön on mahdollista vuokrata käyttöön optisella tekniikalla toimivia ekoaseita. Ecoaims aseet ovat oiva työkalu ampumahiihdon ammuntaharjoituksissa. Urheilija voi suorittaa suuriakin laukausmääriä pienillä kustannuksilla, sillä ekoasetta varten ei tarvitse ostaa panoksia. 

Aseita ja tauluja on vuokrattavissa 1-6 kpl hintaa 10€/h/kpl

Ota yhteyttä
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

"Ampumarata on täydellinen, maailmancup tasoa!"

Ondrej Rybar, Tsekin päävalmentaja