3
Kaukaloa
Modernit ja monipuoliset
Harjoitus- ja huoltotilat

Jääkiekko

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, josta löytyvät monipuoliset majoitusmahdollisuudet sekä Ukonniemen muut liikuntapaikat, kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Holiday Club Saimaan jääareenan kaukalo täydentää alueen harjoituspaikkojen valikoimaa. Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille.

Imatran jäähalli on toiminut vuoden 2014 U-18 jääkiekon MM-kisojen näyttämönä sekä useiden KHL-seurojen treenileirikohteena. Jäähalli on tunnettu hyvälaatuisesta jäästään sekä treenileireille loistavasti soveltuvista olosuhteistaan.

Holiday Club Saimaan jääareena sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Imatran jäähallilta, se tarjoaa mahdollisuuden ylimääräiseen jää-aikaan myös kiireisempänä sesonkina.

Jäähallin palvelut ja muut harjoituspaikat
Imatran jäähalli (Ottelukatu 1, 55420 Imatra) tarjoaa leirien, turnausten ja otteluiden käyttöön monipuoliset harjoitus ja huoltotilat. Ukonniemen alueen muut harjoituspaikat ympäröivät jäähallia ja täydenten kokonaisuutta.
Kaukalo 1

28 x 60m kenttä joustokaukalolla.

1200 hlö katsomo, jäähallin ravintolasta myös suora näkymä kentälle.

Kaukalo 2

Harjoituskaukalo 26 x 56m kentällä.

Holiday Club Saimaan jääareena

Holiday Club Saimaan (Rauhanrinne 1, 55320 Lappeenranta) NHL kokoinen kaukalo on vain 5min ajomatkan päässä Imatran jäähallilta. 

Kuntosali

Imatran jäähallin modernilta kuntosalilta löytyy kaikki tarvittava oheisharjoitteluun ja lämmittelyyn.

Juoksusuora / oheisharjoittelutila

Jäähallin aula toimii oheisharjoittelutilana, sieltä löytyy juoksemista ja loikkimista varten pinnoitettu juoksusuora. Käytettävissä on myös muita oheisharjoitteluvälineitä, kuten aitoja ja voimistelumattoja.

Pukuhuonetilat

Jäähallilta löytyy urheilijoille 9 pukuhuonetta, jotka voidaan leirikäyttöä varten varustaa erillisillä kuivaimilla varmistamaan varusteiden kuivuminen harjoitusten välissä. Valmentajille ja huoltajille on saatavilla erilliset suihku- ja WC-tiloin varustetut pukuhuoneet.

Jäähallin huolto- ja varastotilat

Leiritysten käyttöön on mahdollista järjestää erillistä varastotilaa ja kuivauskoppeja.
Pyykinpesua varten pesutuvassa on käytössä 2 pesukonetta ja 2 isoa kuivausrumpua.
Luistinten teroitusta ja muita huoltotoimia varten huoltajien käytössä on erillinen teroitushuone.

Jäähallin kokoustilat

Jäähallin 2. kerroksesta, ravintolan yhteydestä löytyy isolla screenillä varustettu kokoustila joka on hyödynnettävissä esim. luentoihin tai videopalautteen käyttöön. Kokoustilasta on myös suora näkymä jäälle.

Ukonniemi-areena

Etelä-karjalan suurin sisähalli tarjoaa täydelliset puitteet oheisharjoitteluun; 
5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M (IAAF CLASS 1) päällysteellä.

Täysmittainen jalkapallokenttä tekonurmella (104 x 67m).

 

Ukonniemen muut oheisharjoituspaikat jääkiekkoilijoille

-Yleisurheilustadion ja tekonurmikenttä.
-Tennishalli.
-Kattava ja mäkinen ulkoireitistö juoksuharjoitteluun (mm. asfaltoitu rullahiihtorata kisaprofiililla ja pitkät ulkoportaat Imatran Kylpylällä).
-Sisäpalloiluhalli Imatran Kylpylällä.

Majoitus ja ruokailut
Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento

Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee Ukonniemen sydämmessä, aivan jäähallin vieressä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

Saimaa Life-loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat Ukonniemen sydämessä, aivan jäähallin vieressä.

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5km suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut.

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa sijaitsee vain 5 min ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta, upealla paikalla aivan Saimaan rannalla. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaan oman jääareenan lisäksi harjoittelua tukemaan löytyy kuntosali ja muita liikuntatiloja.

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee kaikkia jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering, yms järjestetään tilauksesta.

Lisäpalvelut
Kaikki treenileirien, turnausten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Treenileirien valmennuspaketit

Toteutamme Imatran Ketterän Ja Lappeenrannan Saipan kanssa yhteistyössä treenileirejä täydellä valmennuspaketilla, joka pitää sisällään jääharjoitukset, oheisharjoitukset sekä workshoppeja valmentajille. 

Testauspalvelut - Aikasyke oy

Aikasyke toteuttaa urheilijoille harjoitusten harjoituskuormituksen mittaamisen, suoritettavien fyysisten testien suorittamisen sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamisen ja seurannan. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla, sisällä tai ulkona.

Wattbike

Treenileirien käyttöön on mahdollista vuokrata Wattbike-kuntopyöriä oheisharjoittelua ja testejä varten. Wattbike kuntopyörät ovat NHL:n ja KHL:n virallisissa testeissä käyttämiä pyöriä.

Teroitus ja varustehuolto

Luistinten teroitukset ja niittaukset sekä muut varusteiden paikkaukset on mahdollista järjestää lisäpalveluna.

Bussikuljetukset

Järjestämme tarvittaessa meno-paluu kuljetukset Imatralle, sekä mahdolliset kuljetukset paikanpäällä.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii mm. risteily sauna-lautalla, vierailu köysiseikkailupuistoon tai räätälöity team building -ohjelma. Alueelta löytyy myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia vapaa-ajan viettoa varten.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista

Ota yhteyttä
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

"Imatran olosuhteet mahdollistavat täydellisen harjoitusleirin"

Andrei Nazarov, päävalmentaja, Neftehimik (KHL)