Urheilutalo - Uimahalli - Keilahalli
Kaikki Vuoksen varrella

Muut sisäurheilulajit

Imatran Urheilutalo ja uimahalli tarjoavat monipuoliset urheilu- ja liikuntamahdollisuudet. Urheilutalon pääsalissa voidaan pelata mm. koripalloa, lentopalloa, futsalia ja salibandyä. Muita tiloja ovat mm. paini- ja judosali, voimistelusali, 60 m pitkä juoksusuora sekä monipuolinen kuntosali. Urheilutalon yhteydessä on kymmenen radan keilahalli, jonne on oma erillinen sisäänkäynti. Urheilutalossa palvelee myös kahvila-ravintola ja varattavissa on myös erilaisia kokoustiloja.

Harjoituspaikat
Palloiluhalli

Hallin koko on 1620 m2, 36m x45 m, korkeus 11 m. Tila voidaan jakaa kolmeen koripallokentän kokoiseen osaan, lattiapinta taraflex ja katsomoon mahtuu 655 henkilöä. Salissa voidaan pelata mm. koripalloa, lentopalloa, futsalia ja salibandyä.

Painisali

Salin koko on 142 m2, korkeus 3,40 m. Tilassa on painimatto sekä jonkin verran kuntoiluvälineitä.

Judosali

Salin koko on 167,5 m2, korkeus 3,40 m. Salissa on tatami judoa ym. kamppailulajeja varten. Painisalin ja judosalin välissä on avattava sermi.

Kuntosali

Imatran Urheilutalon kuntosalin koko on 237,5 m2, korkeus 3,40 m. Salissa on erillinen painonnostoalue vapailla painoilla harjoitteluun, sekä monipuolinen kuntosalilaitteisto.

Juoksusuora / yleisurheilutila

Imatran Urheilutalon juoksusuoran pituus on 67 m, tilan koko on 496 m2, pintana on novotan. Juoksusuoralla on kuusi rataa ja siellä on myös korkeushyppypatja sekä pituushyppypaikka. Hyödynnettävissä on myös aitoja, kuntopalloja, kahvakuulia ja muita liikuntavälineitä. 

Voimistelusali

Salin mitat ovat 230 m2, korkeus 7 m. Salissa on parkettilattia ja varusteina mm. nojapuut, puomi, renkaat, jättitrampoliini, hyppypukki sekä hyppyjä varten pehmustettu monttu.

Pukuhuonetilat

Urheilutalosta löytyy pukuhuoneita 13 kpl sekä niiden yhteydessä suihkutilat.

Uimahalli

Imatran uimahalli on kiinteä osa urheilutaloa. Sisäänkäynti, lipunmyynti ja asiakaspalvelu hoidetaan samasta paikasta. Uimahallissa on viisi 25 m:n rataa, joiden syvyys on 1,3–1,8 metriä. Hallissa on lisäksi lasten kahluuallas, opetusallas, vesivoimisteluallas, hierovat suihkut sekä vesiliukumäki.

Muut palvelut
Keilahalli

Urheilutalon yhteydessä on kymmenen radan keilahalli, jonne on oma erillinen sisäänkäynti. Keilahallilta on vuokrattavissa myös kokous ja saunatiloja käyttöön. 

Lue lisää keilahallin omilta sivuilta

Majoitus

Imatran keskustan majoituspalvelut sijaitsevat 2-3 km päässä Urheilutalosta. Ukonniemen alueen majoituskeskittymäkin on vain noin viiden kilometrin päässä. Imatran majoituspalvelut kokonaisuudessaan löydät täältä.

Ota yhteyttä
Imatran urheilutalon ja uimahallin yhteystiedot

Osoite: Kotipolku 2 55120 Imatra

Puhelin: 020 617 7294, 020 617 7296

Aukioloajat 

Imatran Keilahallin yhteysteidot

Osoite: Kotipolku 2 55120 Imatra

Puhelin: 0400-525 575
palvelu@ibc.fi 

Verkkosivut: https://www.ibc.fi/ 

Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008