Ukonniemi Stadion
2017 Itä-Länsi areena
Aviasport Areena
Täydelliset puitteet pesäpalloon

Pesäpallo

Ukonniemen alue tarjoaa Suomen parhaat olosuhteet ympärivuotiseen pesäpallon harjoitteluun. 2015 rakennettu Ukonniemi-stadion, sisähalli Ukonniemi-areena sekä Ukonniemen alueen muut kävelymatkan päästä löytyvät harjoituspaikat takaavat mahdollisuuden keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen. Ukonniemen alueen kattava majoitustarjonta kylpylöineen ja vapaa-ajan aktiviteetteineen täydentää kokonaisuuden.  Alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille. 

Harjoituspaikat
Ukonniemi-stadion

Hiekkatekonurmipintainen 2015 valmistunut stadion tarjoaa pääsarjatason puitteet harjoittelulle

Aviasport Areena - Pesäpallo

Etelä-karjalan suurin sisähalli 23m korkeudella mahdollistaa täydelliset puitteet pesäpallon harjoitteluun myös talvikaudella: 

Iso tekonurmikenttä laadukkaalla pinnalla (104 x 67m, Polytan Liga Turf RS+, alla 25 mm joustokerros ja päällä hiekka sekä vihreä luonnonkumirouhe BIONPRO)

5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M (IAAF CLASS 1) päällysteellä

Aviasport Areenalta löytyy pukuhuoneiden lisäksi kokous- ja saunatilat

Pesäpallon oheisharjoittelupaikat Ukonniemessä

-Kuntosali Imatran jäähallilla.
-Yleisurheilustadion ja tekonurmikenttä.
-Tennishalli.
-Kattava ja mäkinen ulkoireitistö juoksuharjoitteluun (mm. asfaltoitu rullahiihtorata kisaprofiililla ja pitkät ulkoportaat Imatran Kylpylällä).

Majoitus ja ruokailut
Ukonniemen alueen kattavasta majoitustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, lähimmät aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento

Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee Ukonniemen sydämmessä, aivan jäähallin vieressä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

Saimaa Life-loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat Ukonniemen sydämessä, aivan jäähallin vieressä.

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5km suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut.

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa sijaitsee vain 5 min ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta, upealla paikalla aivan Saimaan rannalla. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaan oman jääareenan lisäksi harjoittelua tukemaan löytyy kuntosali ja muita liikuntatiloja.

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee kaikkia jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering, yms järjestetään tilauksesta.

Lisäpalvelut
Kaikki treenileirin, turnausten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Testauspalvelut - Aikasyke oy

Aikasyke toteuttaa urheilijoille harjoitusten harjoituskuormituksen mittaamisen, suoritettavien fyysisten testien suorittamisen sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamisen ja seurannan. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla, sisällä tai ulkona.

Wattbike

Treenileirien käyttöön on mahdollista vuokrata Wattbike-kuntopyöriä oheisharjoittelua ja testejä varten. Wattbike kuntopyörät ovat NHL:n ja KHL:n virallisissa testeissä käyttämiä pyöriä.

Bussikuljetukset

Järjestämme tarvittaessa meno-paluu kuljetukset Imatralle, sekä mahdolliset kuljetukset paikanpäällä.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii mm. risteily sauna-lautalla, vierailu köysiseikkailupuistoon tai räätälöity team building -ohjelma. Alueelta löytyy myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia vapaa-ajan viettoa varten.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista

Ota yhteyttä
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatralla on Suomen parhaat olosuhteet pesäpallon ympärivuotiseen harjoitteluun

Mikko Kuosmanen, Sotkamon Jymy