Imatralla tapahtuu jatkuvasti ja tavoitteenamme on tarjota kaikille unohtumattomia elämyksiä. Katso alta referenssit erilaisista alueen tapahtumista.

Etelä-Karjalan rahaston vuosijuhla

Etelä-Karjalan rahasto järjesti vuosijuhlansa Imatran teatterissa syksyllä 2017. Juhlaan kuului tanssiesityksiä, kuorolaulua, puheita ja palkintojen jakoa. Teatteri kävi läpi esitystekniikan kaikkien esiintyjien kanssa etukäteen ja juhlaa varten järjestettiin erilliset harjoitukset.

Juhlan tarjoilut järjesti Fazer Food Services ja kattaus nautittiin juhla-asuun koristellussa teatterikahvilassa.

Jussi Markkasen Maalivahtileiri

Lappeenrannan Saipa ja Imatran Ketterä järjestivät kesällä 2017 ja 2018 yhteistyössä Imatra Base Campin kanssa Jussi Markkasen Maalivahtileirin Imatran jäähallilla. Leiri keräsi yhteen innokkaita nuoria maalivahteja ympäri Suomea.

Karjalan kovin Ukonniemessä

Suomen suurin crossfit-tapahtuma "Karjalan kovin" järjestettiin kesällä 2017 Ukonniemen stadionilla ja lähialueilla. Kisaorganisaatiolla oli käytössään stadion, myyntikioskit ja parkkipaikat.

Koulutustilaisuus - Auser Oy

Auser Oy järjesti Teatteri Imatrassa koulutustilaisuuden, johon osallistui 120 henkeä. Osallistujilla oli käytössään teatterin suuri näyttämö sekä teatterikahvila kokonaisuudessaan.