Lajiharjoittelua ympäri vuoden
Käytössäsi yleisurheilustadion ja 2 sisäharjoitelupaikkaa

Yleisurheilu

Imatralta löytyy monipuoliset yleisurheilun harjoitusolosuhteet ympäri vuoden. Ukonniemen alueella urheilijoita palvelee kesällä 2018 peruskorjattu Ukonniemen urheilukenttä sekä sisätiloissa Ukonniemi-areenan yleisurheilupaikat. Sisäharjoitteluun käytössä on myös Imatran Urheilutalon yleisurheilutila. Ukonniemen alueen muut harjoituspaikat, kattava pururataverkosto vaihtelevassa maastossa ja monipuolinen majoitustarjonta täydentävät kokonaisuuden tehden Imatrasta hyvän kohteen yleisurheilun leirityksiä ajatellen. 

 

Suorituspaikat
Yleisurheilu stadion

Karhumäen stadion on täysmittainen yleisurheilukenttä sisältäen kaikki tarvittavat suorituspaikat ja välineet, sekä myös täysmittaisen luonnonnurmipäällysteisen jalkapallokentän. Urheilukentän kaikki suorituspaikat sekä nurmikenttä uusitaan kokonaisuudessaan kesän 2018 aikana. 

Stadionilla on erikseen sosiaalitilat sisältäen pukuhuoneet 2 kpl, saunat 2 kpl, suihkutilat sekä wc-tilat yleisölle. 

Karhumäen stadionin osoite on Kenttämiehenkuja 5, 55420 Imatra.

Ukonniemi-areena

Etelä-karjalan suurin sisähalli tarjoaa täydelliset puitteet oheisharjoitteluun; 
5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M (IAAF CLASS 1) päällysteellä.

Täysmittainen jalkapallokenttä tekonurmella (104 x 67m).

 

Juoksusuora / yleisurheilutila

Imatran Urheilutalon juoksusuoran pituus on 67 m, tilan koko on 496 m2, pintana on novotan. Juoksusuoralla on kuusi rataa ja siellä on myös korkeushyppypatja sekä pituushyppypaikka. Hyödynnettävissä on myös aitoja, kuntopalloja, kahvakuulia ja muita liikuntavälineitä. 

Kuntosali

Imatran Urheilutalon kuntosalin koko on 237,5 m2, korkeus 3,40 m. Salissa on erillinen painonnostoalue vapailla painoilla harjoitteluun, sekä monipuolinen kuntosalilaitteisto.

Kuntosali

Imatran jäähallin modernilta kuntosalilta löytyy kaikki tarvittava oheisharjoitteluun ja lämmittelyyn.

Majoitus ja ruokailu
Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento

Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee Ukonniemen sydämmessä, aivan jäähallin vieressä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

Saimaa Life-loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat Ukonniemen sydämessä, aivan jäähallin vieressä.

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5km suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut.

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa sijaitsee vain 5 min ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta, upealla paikalla aivan Saimaan rannalla. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaan oman jääareenan lisäksi harjoittelua tukemaan löytyy kuntosali ja muita liikuntatiloja.

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee kaikkia jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering, yms järjestetään tilauksesta.

Lisäpalvelut
Kaikki treenileirien, kilpailuiden ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Testauspalvelut - Aikasyke oy

Aikasyke toteuttaa urheilijoille harjoitusten harjoituskuormituksen mittaamisen, suoritettavien fyysisten testien suorittamisen sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamisen ja seurannan. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla, sisällä tai ulkona.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii mm. risteily sauna-lautalla, vierailu köysiseikkailupuistoon tai räätälöity team building -ohjelma. Alueelta löytyy myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia vapaa-ajan viettoa varten.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista

Ota yhteyttä
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008