Imatralta löytyy Suomen uusin kaupunginteatteri, kulttuuritalo joka pitää sisällään kirjaston, museon ja kaksi konserttisalia, amfiteatteri Vuoksen varrella, kuplahalli tekonurmella ja lukuisia muita erinomaisia tapahtumapaikkoja. Katso alta mitä meillä on tarjolla ja tule tekemään oma tapahtumasi Imatralle!

Aviasport Areena

Marraskuussa 2012 Imatralle valmistunut Aviasport Areena on Kaakkois-Suomen suurin sisäharjoitteluhalli. Halli tarjoaa monikäyttöiset tilat erityisesti kesälajien talviharjoitteluun sekä kilpailemiseen sisältäen täysimittaisen jalkapallokentän, naisten ja miesten pesäpallokentät ja yleisurheilun suorituspaikkoja sekä ympärikiertävän radan.
 

Inkerinaukio

Inkerinaukio on Imatrankosken kupeessa sijaitseva tori- ja tapahtuma-alue. Alueen välittömässä läheisyydessä on keskustan palvelut ravintoloineen ja hotelleineen. Aukiolla on järjestetty kaikenlaisia tapahtumia aina suurkonserteista legendaarisiin makkarafestivaaleihin.

Kaleva-sali

100-paikkainen arvokas Kaleva-sali soveltuu muun muassa kokouksille, luennoille, akustiselle musiikille tai vaikkapa cocktail-tilaisuuksiin.

Kaleva-sali sijaitsee Kulttuuritalo Virrassa (Virastokatu 2).

 

 

 

Karelia-sali

Karelia-sali tarjoaa konsertti- ja tapahtumatuotantoon sekä kokous- ja koulutusvieraille arkkitehtonisesti arvokkaan ja kauniin, luonnonläheisen ympäristön sekä nykyaikaisen kokoustekniikan. Yli 500-paikkainen juhlava sali sopii erinomaisesti konserteille, kokouksille ja kongresseille.

Karelia-sali sijaitsee Kulttuuritalo Virrassa (Virastokatu 2).

Kokoushuone Kannel

Virran uusin kokoustila tarjoaa miellyttävät puitteet kokouksille tai vastaaville tilaisuuksille. Tilassa on istumapaikat 32 hengelle sekä 75-tuumainen screeni presentaatiota varten. Kahvit ja pienet purtavat voit vaivatta tilata Kahvila Virrasta.

Koskenpartaan kävelykatu

Koskenpartaan kävelykatu on Imatran ydin, jossa on katettu esiintymislava. Lavan ympärillä sijaitsee paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, joiden kesäterassit houkuttelevat ihmisiä pysähtymään.

 

Kruununpuiston kesäteatteri

Kruununpuiston kesäteatteri sijaitsee Imatralla luonnonkauniilla paikalla Kruununpuistossa, Vuoksen varressa aivan Valtionhotellin vieressä. Kesäteatterissa on 550-paikkainen numeroimaton katettu katsomo. Kesäteatterilla toimii kahvila jonka palveluista vastaa Fazer Food Services.

 

Taiteilijalämpiö

Virran taiteilijalämpiö on erinomainen tila kokousten tai pienten juhlien järjestämiseen. Tilaan on oma sisäänkäynti ja se on varusteltu omalla keittiöllä. Tämä mahdollistaa monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Lämpiön toisella seinällä on täyskorkea peili, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi tanssiharjoituksissa.

Syntymäpäivät, lakkiaiset tai vaikkapa järjestönne kokous. Tervetuloa lämpiöön.

Teatteri Imatra - Pikku Hiisi -näyttämö

Teatteri Imatra avasi syksyllä 2015 uuden 60-paikkaisen lastenteatterinäyttämön varsinaisen teatteritalon viereiseen rakennukseen Esterinkadulle. Lastenteatterin toteuttamiseen saadut varat ovat tulleet perintönä yksityishenkilöltä Imatran kaupungille. Pikku Hiisi -näyttämön paikat ovat numeroimattomia.

 

Teatteri Imatra - Suuri Näyttämö

Imatran uusi teatteritalo on valmistunut kaupungin keskustaan ja avajaisia vietettiin helmikuussa 2017. Uudessa teatteritalossa on 202-paikkainen katsomo oheistiloineen (sis. 4 pyörätuolipaikkaa).

Teatterikahvila

Uuden teatteritalon kahvilan asiakastila on erinomainen tila pienehköihin juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Teatterikahvilassa on istumapaikkoja yhteensä 98, joista pöytäpaikkoja on 28 ja baarijakkarapaikkoja 70. 

Teatterikahvilan toiminnasta vastaa Fazer Food Services.

Ukonniemi stadion

Ukonniemi stadion on vuonna 2015 Imatralle valmistunut monitoimistadion, jossa järjestetään kansainvälisen tason urheilukisoja. Modernit tilat ja lähialueen palvelut tekevät alueesta erinomaisen tapahtumapaikan kaikenlaisille suurtapahtumille.

Vierashuone

Monitoimitila Vierashuone soveltuu niin isoille kuin keskikokoiselle ryhmille kokouksiin tai erillaisiin tapahtumiin. Tilassa on oma keittiönurkkaus, jossa voi helposti valmistaa kevyttä evästä. Modernit äänentoistolaitteet ja iso screeni ovat järjestäjän käytössä ilman erillistä maksua. Tervetuloa Virran vieraaksi.

Virran puisto

Vuoksen varrella ja Kulttuuritalo Virran kupeessa on Virran tapahtumapuisto. Alueella on järjestetty lukuisia suurtapahtumia, joissa ovat esiintyneet niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin tähdet. Alueen infraa ja palveluita on kehitetty vastaamaan nykypäivän tapahtumatuottajien tarpeita.

Vuoksi-auditorio

Ulkoauditorio Vuoksi tarjoaa upeat puitteet kesäiselle tapahtumalle. Ainutlaatuinen näkymä Vuokselle, Virta-kahvilan terassi ja 200-paikkainen katsomo mahdollistavat ikimuistoisen tapahtumaympäristön tilaisuudelle kuin tilaisuudelle.

Vuoksi-auditorio sijaitsee Kulttuuritalo Virrassa (Virastokatu 2).