Imatran kaupungilla on pitkä historia tapahtumakaupunkina. Imatranajo on Suomen suurin ja vanhin katuratakilpailu ja Imatra Big Band Festival tunnettiin ympäri maailmaa korkealaatuisena suurfestivaalina. Tänä päivänä Imatralla tapahtuu ympäri vuoden. Talvella voit nauttia jääsoitinten konsertista iglussa SounDomessa ja kesällä kansainvälisestä teatterikattauksesta Mustan ja Valkoisen -festivaalilla.

Kaupunki pyrkii mahdollistamaan uusien tapahtumien vaivattoman tuotannon sekä olemassa olevien tapahtumien tukemisen tehokkailla resursseilla ja vähäisellä byrokratialla.

Tältä sivulta löydät kaiken tapahtumatuotantoon liittyvän mitä Imatran kaupungilla on tarjota, ja jos jotain et löydä, niin kysy!

Muistilista

Hyvä suunnittelu ja mahdottomaan varautuminen varmistavat onnistuneen tapahtuman. Olemme kasanneet tänne tarkastuslistan, joka jokaisen tapahtuman järjestäjän kannattaa käydä läpi. Alkaen tapahtuman ideoinnista aina jälkipuintiin asti.

Muistilista

Tapahtuman luvat

Imatran kaupungin luvat niin maankäyttöön kuin tilapäisten rakennusten (katsomo, esiintymislavat, yms) haetaan keskitetysti lupapiste.fi -palvelusta. Palveluun voidaan ladata suunnitelmia sähköisesti ja esittää suoria kysymyksiä lupaviranomaisille.

Lupaviidakkoon

Tärkeitä yhteystietoja

Tapahtuma on aina osien summa. Tapahtuma tehdään yhdessä eri yhteistyökumppanien kanssa, jotka voivat vaihdella kaveriporukoista kansainvälisiin yrityksiin.

Täältä voit katsoa minkälaisia palveluntarjoajia tapahtumiin liittyen löydät Imatran alueelta.

Yhteistyökumppaneita